Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Preview Serie A Ιταλίας : Φιορεντίνα - Νάπολι

Preview Serie A Ιταλίας : Φιορεντίνα - Νάπολι
Προϊστορία: 10-6-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 0-0


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ο τελευταίος προγραμματισμένος της αγώνας με την Πάρμα εντός έδρας δεν διεξήχθη λόγω του χιονιά που είχε σκεπάσει το μεγαλύτερο τμήμα της Ιταλίας. Στο τελευταίο ματς που έδωσε, αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 14’ από την Ουντινέζε στο Αρτέμιο Φράνκι, κατάφερε με τρία γκολ να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Πριν τη λήξη του αγώνα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα (89’) αλλά δεν ήταν αρκετό να στερήσει τους τρεις βαθμούς από τη Φιορεντίνα. Δίνει το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, έχοντας κερδίσει στα δύο προηγούμενα Σιένα και Ουντινέζε, ενώ είναι αήττητη για το πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές.
Δύσκολα να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, πέρα της όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης στην τελική κατάταξη. Τιμωρημένος ο μέσος Λατσάρι (17 συμμ./1 γκ.). Απών από την αρχή της χρονιάς ο αμυντικός Κρόλντρουπ (0 συμμ.). Αμφίβολοι δίνονται οι επιθετικοί Μποαντού-Μάξγουελ (1 συμμ.) και ο «υπερπολύτιμος» Γιόβετιτς (17 συμμ./12 γκ./2 ασίστ.).



Εντός: 6-3-2
Γκολ: 19-10
Τελευταία 5: 3-1-1


ΝΑΠΟΛΙ: Επιτέλους νίκη για τη Νάπολι, μετά από πέντε αγωνιστικές, απέναντι στην Κιέβο με 2-0 εντός έδρας. Τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Μπρίτο (15’) και Καβάνι (38’) με εύστοχο πέναλτι, μετά το φάουλ που δέχτηκε από τον τερματοφύλακα Σορεντίνο. «Έχουμε δώσει πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιο ρυθμό, γι’αυτό και αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα. Αλλά είμαι ικανοποιημένος από τους παίχτες μου γιατί κάνουν ότι τους ζήτησα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της Serie-A, δύο βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ακολουθεί την Τετάρτη η σημαντική αναμέτρηση εντός έδρας απέναντι στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Άγνωστο αν θα ξεκουραστούν παίχτες για τον ευρωπαϊκό αγώνα από την αρχή ή κατά τη διάρκεια του ματς ανάλογα με την εξέλιξή του. Δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι, έτσι ο Ματσάρι θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 3-5-3
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Ισόπαλα ήρθαν τα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς, και με δεδομένου την πιθανή συντήρηση δυνάμεων που θα επιχειρήσει ο Ματσάρι, η πρόσφατη προϊστορία λογικά θα επαναληφθεί. Χ στο 3.20 (Bet365).
William Hill Sports


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms