Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Preview Premier League: Ματς που μπορούν να κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή

Preview Premier League: Ματς  που μπορούν να κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή
15:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 24-10-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΠΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-2


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Είχε από την αρχή του παιχνιδιού κόντρα στη Μπλάκμπερν τον έλεγχο, αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο για να πανηγυρίσει τη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Βαλέντσια (81’) και Γιανγκ (86’). Ο Σερ Άλεξ πετάχτηκε από τη θέση του να πανηγυρίσει την επίτευξη και των δύο τερμάτων, δείχνοντας τη σημασία της νίκης για την ομάδα του, που έδωσε προβάδισμα πέντε βαθμών από τη Σίτι και φέρνοντας τη Γιουνάιτεντ ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους «μπέμπηδες», έχοντας δεχτεί μόλις τρία τέρματα στο ίδιο διάστημα.
Πολύ προσεχτικός ο Φέργκιουσον, υπογραμμίζοντας ότι ομάδες που έχουν νικήσει Άρσεναλ και Λίβερπουλ δεν πρέπει να υπολογίζονται αδύναμες λόγω της βαθμολογικής τους θέσης. Επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ από τον δανεισμό του στην ΚΠΡ ο επιθετικός Μακέντα (3 συμμ.) λόγω τραυματισμού, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Σταθερά εκτός οι Φλέτσερ και Βίντιτς μέχρι ο τέλος της χρονιάς. Για τον αγώνα με την ΚΠΡ δε θα είναι διαθέσιμοι οι Λίντεγκααρντ (8 συμμ.) και Άντερσον (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο μέσος Νάνι (24 συμμ./6 γκ./8 ασίστ) και ο επιθετικός Όουεν (1 συμμ.) που είναι όμως πολύ κοντά στην επιστροφή του.


Εντός: 12-1-2
Γκολ: 40-15
Τελευταία 5: 5-0-0


ΚΠΡ: Δεύτερη σπουδαία έκπληξη πέτυχε η ΚΠΡ στο Λόφτους Ρόουντ, αφού μετά τη Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας της Άρσεναλ με 2-1. Σκόρερ οι Τααράμπ (22’) και Ντιακιτέ (66’), ενώ η Άρσεναλ είχε ισοφαρίσει στο 37’. Με αυτή τη νίκη βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης (17η), έστω και λόγω διαφοράς τερμάτων, ισοβαθμώντας με Μπλάκμπερν (18η) και Γουίγκαν (19η) στους 28 βαθμούς. Οι μπουκ στην Αγγλία δίνουν ελάχιστες πιθανότητες για παραμονή στην ΚΠΡ, αφού μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ ακολουθούν δύο «βατοί» αγώνες (Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ) αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ στη συνέχεια (Τόττεναμ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Στόουκ). Για ακόμα δυο αγωνιστικές θα είναι τιμωρημένος ο Τζιμπρίλ Σισέ (5 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Χαλ (14 συμμ.) και οι μέσοι Ντάιερ (1 συμμ.) και Φάουρλιν (). Αμφίβολοι ο αμυντικός Τραορέ (20 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Χέλγκιουσον (15 συμμ./8 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-2-10
Γκολ: 16-29
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Ακόμα το παλεύει η ΚΠΡ, που δείχνει ότι θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για παραμονή. Καθόλου εύκολο το έργο της απέναντι στην Γιουνάιτεντ που θέλει να καθαρίσει να πρωτάθλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο άσος δεν έχει αξία, ελαφρώς καλύτερο το over (1.42 Bwin), με την Γιουνάιτεντ να έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και την ΚΠΡ να προέρχεται από 8 στα 9 G/G.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 ΑΡΣΕΝΑΛ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 81-37-38
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0
ΛΙΓΚ ΚΑΠ (29/11/2011): ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-1


ΑΡΣΕΝΑΛ: Το νικηφόρο σερί των επτά αγωνιστικών σταμάτησε για την Άρσεναλ στο Λόφτους Ρόουντ, γνωρίζοντας την ήττα από την ΚΠΡ με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’, οι κανονιέρηδες ισοφάρισαν στο 37’ με τον Γουόλκοτ, αλλά δέχτηκαν δεύτερο τέρμα στο 66’, αναγκάζοντας τους στην πρώτη ήττα μετά από οχτώ αγωνιστικές. Παρέμειναν στην 3η προνομιούχο θέση, αλλά είδαν την Τόττεναμ να τους πιάνει στους 58 βαθμούς. Σε σχέση με την Τόττεναμ έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα αφού στα τελευταία έξι έχουν να αντιμετωπίσουν ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς (Γουλβς, Γουίγκαν, Στόουκ, Νόργουϊτς, Γουέστ Μπρομ), με δυσκολότερο παιχνίδι αυτό με την Τσέλσι σε περίπου 2 εβδομάδες. Εκτός ο αμυντικός Μερτεσάκερ (21 συμμ.) και οι μέσοι Γουίλσιρ και Φριμπόνγκ (6 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Κοκελίν (8 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 11-2-2
Γκολ: 34-12
Τελευταία 5: 4-0-1


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Η κακή επίδοση των τελευταίων αγωνιστικών (μία νίκη στα τελευταία τέσσερα) ανάγκασε τους «Σίτιζενς» να υποχωρήσουν πέντε βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ. Ο Μαντσίνι χαρακτήρισε το ματς με την Άρσεναλ τον πιο σημαντικό αγώνα της ομάδας του για το φετινό πρωτάθλημα, δηλώνοντας ότι μία ήττα από τους κανονιέρηδες μπορεί να σβήσει όλες τις ελπίδες της Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι δύο στοιχηματικά γραφεία στην Αγγλία έχουν ήδη κλείσει την «αγορά» του πρωταθλητή Αγγλίας, θεωρώντας δεδομένο πλέον ότι η Γιουνάιτεντ θα είναι η πρωταθλήτρια. Το -5 έχει και σαν αφετηρία την πολύ κακή εκτός έδρας απόδοση της Σίτι, η οποία μετράει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες εξόδους της. Επέστρεψε ο επιθετικός Αγουέρο. Τρεις βασικοί σίγουρα εκτός για τη Σίτι: ο αμυντικός Ρίτσαρντς (25 συμμ./1 γκ./5 ασίστ), ο μέσος Νασρί (23 συμμ./4 γκ./7 ασίστ) και ο επιθετικός Αγουέρο (27 συμμ./17 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολος ο επίσης βασικός αμυντικός Λεσκότ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 7-4-4
Γκολ: 28-15
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Πρόταση σε σημείο για τέτοιο παιχνίδι είναι άκρως επικίνδυνο. Πιο πιθανό σημείο της αναμέτρησης το over (1.75 Expekt), με την Άρσεναλ να έχει σημειώσει 23 γκολ στα τελευταία έξι εντός, ενώ η Σίτι προέρχεται από 7 συνεχόμενα under στις τελευταίες εξόδους της.
William Hill Sports

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms