Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Βρέθηκε το 13χρονο κορίτσι που αγνοούνταν στα Χανιά


Στην αγκαλιά της μητέρας της επέστεψε το μεσημέρι της Κυριακής το 13χρονο κορίτσι το οποίο είχε εξαφανιστεί από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η ανήλικη τσιγγάνα ρουμανικής καταγωγής, εδώ και χρόνια ζει στην Κρήτη και μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς της συνήθιζε να ζητιανεύει σε φανάρια και δρόμους της πόλης.

Βραδινές ώρες του Σαββάτου τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν καθώς όπως κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων η 39χρονη μητέρα της, η 13χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι από σημείο της Γογονή όπου βρίσκονταν για επαιτεία και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός και από εκείνο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν έρευνες σε πιθανά σημεία που θα μπορούσε να εντοπιστεί η ανήλικη.

Τελικά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, η ανήλικη παρουσιάστηκε μόνη της στο σπίτι της βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.
Οι λόγοι που το 13χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί, δεν έχουν γίνει γνωστοί πάντως το σημαντικό είναι ότι η 13χρονη είναι σώα και αβλαβής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms