Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Γιώργος ΠαπανδρέουΕνώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Γιώργος ΠαπανδρέουΣε φορτισμένο κλίμα η σημερινή συνεδρίαση

Έκκληση για ψυχραιμία αναμένεται να απευθύνει σήμερα ο πρωθυπουργός προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ μετά τα πρωτοφανή γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου που οδήγησαν στη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης αλλά και τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες με την απόφαση για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα και άμεση τήρηση των δεσμεύσεων που έχει λάβει η χώρα στο πλαίσιο της συμφωνίας των Βρυξελλών αλλά και, ειδικότερα για το θέμα της κοινωνικής αναταραχής που εκφράστηκε με τα επεισόδια στις παρελάσεις, να απευθύνει έκκληση για ψυχραιμία. Ο κ. Παπανδρέου θα ζητήσει από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την προσπάθεια για υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών.

Το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία επεισόδια,  και υπάρχει διάχυτη ανησυχία για το ενδεχόμενο τα μέλη της ΚΟ να κληθούν να ψηφίσουν και νέα μέτρα.


πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms