Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Bundesliga: Χέρτα - Κολωνία, Αμβούργο - Σάλκε και Φραϊμπουργκ - Γκλαντμπαχ

Bundesliga: Χέρτα - Κολωνία, Αμβούργο - Σάλκε και Φραϊμπουργκ - Γκλαντμπαχ
Χέρτα και Κολωνία ύστερα από το κακό ξεκίνημά τους, βρήκαν ρυθμό, αλλά ο ειδικός της Betfair στην Bundesliga, Kevin Hatchard, εκτιμά ότι οι φιλοξενούμενοι θα επικρατήσουν στον μεταξύ τους αγώνα.







Χέρτα - Κολωνία (2,00 - 3,80 - 4,00)


Χέρτα και Κολωνία, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έδειχναν πως θα παλέψουν για την παραμονή τους, αλλά χάρη στην καλή αγωνιστική τους παρουσία βρίσκονται τώρα στο μέσο της βαθμολογίας. Η Χέρτα πήρε κάποια σπουδαία αποτελέσματα μακριά από την έδρα της, όπως το διπλό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ντορτμούντ και οι ισοπαλίες με Αννόβερο και Αμβούργο. Η ομάδα του Βερολίνου στάθηκε άτυχη πάντως την περασμένη εβδομάδα όταν και ηττήθηκε 2-1 από την Βέρντερ Βρέμης. Πίστευα ότι το συγκρότημα του Μάρκους Μπάμπελ δεν θα μπορούσε να σημειώσει έναν ικανό αριθμό τερμάτων προκειμένου να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά η Χέρτα πέρα από την ήττα της πρεμιέρας από την Nυρεμβέργη, βρήκε δίχτυα σε όλα της τα ματς.


«Αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας είναι η παρουσία της στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο σύλλογος της πρωτεύουσας έχει επικρατήσει μόλις σε ένα από τα τρία ματς που έδωσε στο «Olympiastadion». Νίκησε με το ισχνό 1-0 μόνο την Στουτγαρδη. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αουγκσμπουργκ, την οποία θεωρώ ως την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.


Στα πρώτα τρία ματς η Κολωνια έδειχνε να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς είχε πάρει μόλις έναν βαθμό. Η άμυνά της «έμπαζε» και ο νέος τεχνικός της, Στάλε Σολμπάκεν, δεχόταν ήδη κριτική από τα μέσα. Όλα άλλαξαν όμως μετά την εκπληκτική εκτός έδρας νίκη επί του Αμβούργο. Οι «Billy Goats» έχαναν 3-2 έξι λεπτά πριν το φινάλε, αλλά ανέτρεψαν το σκηνικό και επικράτησαν 4-3. Έκτοτε η Κολωνία συνέτριψε στο γειτονικό ντέρμπι μέσα στην έδρα της την Μπάγερν Λεβερκούζεν με 1-4 και επιβλήθηκε 2-0 της δυνατής Χοφενχαϊμ.


Ο στραϊκερ Λούκας Ποντόλσκι , επιτέλους πραγματοποιεί με τη φανέλα της Κολωνία ανάλογες εμφανίσεις με αυτές της Εθνικής Γερμανίας. Σκόραρε τέσσερα γκολ σε έξι ματς πρωταθλήματος και ο Σολμπάκεν τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη της Bundesliga.


Το σημαντικό στατιστικό της Opta: Η Κολωνία σημείωσε οκτώ γκολ στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην Bundesliga.
Η Κολωνία έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ η Χέρτα δεν πείθει στην έδρα της.


Προτάσεις στοιχήματος:
Υπέρ στη Κολωνία @ 4,00  και   και υπέρ στο over 2.5 γκολ @ 1,76


Aμβούργο - Σάλκε (2,88 - 3,75 - 2,54)


Ο Ολλανδός τεχνικός Χουμπ Στεφενς, βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο στόχαστρο και των δύο ομάδων, στις οποίες μάλιστα είχε εργαστεί στο παρελθόν. Το Αμβούργο ήθελε νέο προπονητή ύστερα από την απομάκρυνση του Μικαελ Οεννινγκ, ενώ ο Ραλφ Ρανγκνικ αποχώρησε, για λόγους υγείας, από τον πάγκο της Σάλκε. Ο Στεφενς φέρθηκε αλαζονικά και έτσι το Αμβούργο απέσυρε την προσφορά του, οδηγώντας τον στην Σάλκε, η οποία τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. Ο Ολλανδός χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους οπαδούς των «Royal Blues», καθώς η ομάδα κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας, κατέκτησε το Κύπελλο UEFA και δύο Κύπελλα Γερμανίας. Ξεκίνησε με το δεξί και την Πέμπτη, αφού η Σάλκε επιβλήθηκε 3-1 της Μακαμπι Χαίφα για το Europa League.


Ο Στεφενς παρέλαβε την Σάλκε βρισκόμενη στην 5η θέση της Bundesliga και καλείται να βρει λύση για τα δύο πρόσωπα που εμφανίζει η ομάδα στα εντός και εκτός έδρας ματς της. Η Σάλκε κέρδισε τα πέντε από τα έξι εντός έδρας φετινά της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μετράει ήδη τρεις εκτός έδρας ήττες.


Το Αμβούργο την περασμένη εβδομάδα επικράτησε εκτός έδρας 1-2 της Στουτγαρδη. Το Αμβούργο έχανε 1-0 στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη σκόραρε δύο φορές από στημένες φάσεις. Όποιος και αν αναλάβει την ομάδα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την αμυντική της συμπεριφορά της, καθώς το Αμβούργο δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν σε κανένα από τα οκτώ φετινά του ματς.


Με το Αμβούργο να βελτιώνεται σιγά σιγά και την Σάλκε να προσπαθεί ακόμη να βρει ρυθμό, σκέφτομαι να ποντάρω υπέρ της ισοπαλίας η οποία ανταλλάσσεται στο ελκυστικό 3,75.


Τα σημαντικά στατιστικά της Opta: Το Αμβούργο δεν έχει νίκη σε επτά εντός έδρας παιχνίδια του στην Bundesliga. Η Σάλκε από την πλευρά της, δεν έχει στα έξι τελευταία της ματς κόντρα στο Αμβούργο.


Στοίχημα προγνωστικά:Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,75
 

Φραϊμπουργκ - Γκλαντμπαχ (3,15 - 3,60 - 2,42)


Η 17η της βαθμολογίας Φραϊμπουργκ έχει ηττηθεί στα έξι από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Bundesliga, ενώ έχει επικρατήσει σε μόλις ένα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.


Η Γκλαντμπαχ  εντυπωσιάζει και φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Δεν έχει δεχτεί γκολ εδώ και 296 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία της ματς με σκορ 1-0. Τέλος σε μόλις ένα από τα επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει σπάσει το φράγμα των over 2.5 γκολ.

Προγνωστικά:
Υπέρ στη Borussia @ 2,42    και υπέρ στο under 2.5 @ 2,04


www.betcatalog.gr - Δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms