Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Κίεβο - Γιουβέντους

Preview Serie A Ιταλίας : Κίεβο - Γιουβέντους
Για την 6η αγωνιστική της Serie A το Κίεβο υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους σε ένα ενδιαφέρον ματς.



Το Κίεβο δεν φαινόταν, πριν ξεκινήσει η σεζόν, ότι θα έκανε τέτοιο ξεκίνημα, σε 5 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.



Προέρχεται από 3 συνεχή αποτελέσματα, 2 νίκες εντός έδρας επί της Νάπολι και της Τζένοα και μία ισοπαλία στο προηγούμενο ματς εκτός έδρας από την Τσεζένα.
Βελτιωμένη σε αυτά τα παιχνίδια είναι και η αμυντική της λειτουργία όπου έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ και 5 συνολικά.

Το έργο της απέναντι στην ανανεωμένη Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο αλλά έχει τα φόντα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Ντομενικο Ντι Κάρλο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ίδια σύνθεση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Μίκαελ Μπραντλεϊ και Ρομπέρτο Κρουζάντο,  επέστρεψαν αργά από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και αν είναι σε καλή κατάσταση θα αγωνιστούν κανονικά.



Η Γιουβέντους έχει βιώσει μερικές δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, αλλά φαίνεται ότι η Μεγάλη Κυρία αρχίζει να βρίσκει το πραγματικό της πρόσωπο.

Στην Γιουβέντους έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα φέτος και φαίνεται ότι η ομάδα είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η Γιουβέντους έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στη σεζόν, έχοντας πάρει 11 βαθμούς στα 5 πρώτα ματς και είναι αήττητη μέχρι τώρα. Στο προηγούμενο ματς κέρδισε την Μίλαν εντός έδρας με 2-0 με αρκετά καλή εμφάνιση και πλέον στον σύλλογο κάνουν όνειρα τίτλου.

Ο κόουτς της σημερινής φιλοξενούμενης αναμένεται να επαναφέρει το 4-4-2, οπότε ο αρχηγός Ντελ Πιέρο είναι πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.


Πιθανές ενδεκάδες


Κίεβο (4-3-1-2): Σορεντίνο - Σαρντο, Μορερο, Σεζαρ, Γιόκιτς - Μπραντλεϊ, Ριγκόνι, Σαμμάργκο -Χεταμαϊ  - Θερού, Πελισιέρ.

Γιουβέντους (4-4-2): Μπουφόν - Λιχτστεϊνερ, Μπονούτσι, Μπαρζαγκλι, Κιελίνι - Κράσιτς, Πίρλο, Μαρκίσιο, Πεπε - Βούτσινιτς, Ντελ Πιέρο.

www.betcatalog.gr  - Δείτε σε Live streaming όλους τους αγώνες 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms