Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Preview Champions League 2011 - Ομιλός G: ΑΠΟΕΛ - Πόρτο

Preview Champions League 2011 - Ομιλός G: ΑΠΟΕΛ - Πόρτο
Για τον 7ο όμιλο ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πόρτο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.



Το ΑΠΟΕΛ εντυπωσιάζει σε αυτή την δεύτερη παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις. Την πρώτη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει 3 βαθμούς.



Το ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους ομίλους παίρνοντας 3 προκριματικούς γύρου με πολύ καλές εμφανίσεις, αυτές τις εμφανίσεις τις συνεχίζει και στον όμιλο έχοντας παράλληλα και καλά αποτελέσματα.


Το ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς έναντι 4 βαθμών της Πόρτο και της Ζενίτ.


Στην πρεμιέρα κέρδισε εντός την Ζενίτ με 2-1 αν και βρέθηκε να χάνει, στην συνέχεια σε 2 εκτός έδρας ματς πήρε ισοπαλία με Σαχταρ και Πόρτο, μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με την Πόρτο έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του αγώνα να πάρει ακόμα και την νίκη.


Σήμερα, αν καταφέρει να μην χάσει και να πάρει βαθμούς θέτει υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τερματοφύλακα Διονύση Χιώτη και τον αμυντικό Μποαβεντουρα, ενώ ο μέσος Μαρκισιο είναι αμφίβολος.

Η Πόρτο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο, υπονοώντας ότι ο νέος προπονητής Βιτορ Περεϊρα  θα μπορούσε να αποδειχθεί άξιος αντικατάστασης του Αντρέ Βίλα-Μπόας, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και οι πρώτες αμφιβολίες έκαναν την εμφάνιση τους.

Στον όμιλο η Πόρτο έχει 4 βαθμούς ισοβαθμώντας με την Ζενίτ, στην πρεμιέρα κέρδισε την Σαχταρ με 2-1, την 2η αγωνιστική έχασε εκτός έδρας  από την Ζενίτ με 3-1 ενώ την προηγούμενη έμεινε στο 1-1 με τον σημερινό αντίπαλο της.


Σήμερα θέλει του 3 βαθμούς της νίκης ώστε να μην έχει πρόβλημα στην συνέχεια αφού η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η Πόρτο έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από τον ΑΠΟΕΛ και πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιες διοργανώσεις.


Στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα προέρχεται από 3 νίκες, την Παρασκευή κέρδισε εύκολα στο γήπεδο της την Πάκος Φερεϊρα.


Ο Μανγκαλα αναμένεται να κρατήσει τη θέση του εις βάρος του Νικολα Οταμέντι, ο επιθετικός Γουόλτερ δεν είναι διαθέσιμος.

www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες

ΑΠΟΕΛ (4-4-2): Πάρντο - Πουρσαϊτιδης, Κακά, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Αλεξάνδρου - Χαραλαμπίδης, Μοράις, Πίντο, Μαντούκα – Αϊλτον, Τριχοφσκι.


Πόρτο (4-3-3): Ελτον - Σαπουναρου, Ρολαντο, Μαγκαλα, Περεϊρα - Ντεφουρ, Φερναντο, Μπελούτσι - Χουλκ, Κλεμπερ, Βαρελα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms