Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Όταν η φύση χωράει σε μία φωτογραφία

Εντυπωσιακές φωτογραφίες βράβευσε το National Geographic στο πλαίσιο διαγωνισμού. 
Δείτε υπέροχες εικόνες από όλο τον κόσμο. 

Μαγεύουν τα φωτογραφικά καρέ που δημοσιεύτηκαν από το National Geographic, με αφορμή με έναν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας. Οι νικητές πέρα από ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, απέκτησαν την δυνατότητα να κάνουν γνωστό το υλικό τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι τρεις νικητές έστειλαν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, οι οποίες αφορούσαν τρεις κατηγορίες φωτογραφικού υλικού. Οι κατηγορίες αυτές ήταν οι άνθρωποι, η φύση και τέλος διάφορα τοπία και οι οποίες κρίθηκαν από φωτογράφους του National Geographic.

 Οι κριτές έδωσαν βάση τόσο στην δημιουργικότητα όσο και στην φωτογραφική ποιότητα, για να καταλήξουν στους μεγάλους νικητές.
Έτσι, καταπληκτικά στιγμιότυπα απεικονίζουν μία εξωπραγματική παραλία στα νησιά  Palawan στις Φιλιππίνες για την κατηγορία των τοπίων και μία μάχη χαρταετών στην Σάντα Μάρτα του Ρίο ντε Τζανέιρο για την κατηγορία των ανθρώπων.

Στην κατηγορία της  φύσης περιλαμβάνεται μία φωτογραφία από τα νησιά Riau της Ινδονησίας, η οποία απεικονίζει ένα έντομο να έχει αγκαλιάσει ένα κλωνάρι κάποιου φυτού, ενώ από τα νερά της Ισπανίας αυτή την φορά έρχεται μία πραγματικά πολύχρωμη μέδουσα.


Τέλος, η εκπληκτική σύλληψη μίας καταρρακτώδους βροχής στο Νεπάλ κατάφερε να αποφέρει το πολυπόθητο βραβείο στον φωτογράφο της, ενώ η ασπρόμαυρη φωτογραφία από νέους που επιβαίνουν σε αυτοκίνητο σε κάποιο δρόμο της Αυστραλίας γοήτευσαν ως φαίνεται αρκετά τους ειδικούς του  National Geographic.


 news247.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms