Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Ντεμπούτο Αναστασιάδη στον ΠΑΣ

Super League: Ντεμπούτο Αναστασιάδη στον ΠΑΣ
Χωρίς ντέρμπι συνεχίζεται η δράση στην Ελληνική Σούπερ Λίγκα, αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Στο σημαντικότερο ίσως ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο, θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων φιλοξενεί τον ΠΑΣ στο ντεμπούτο Αναστασιάδη στον πάγκο του.


17:15 ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ



Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος διπρόσωπος και αυτό το απέδειξε για ακόμα μία φορά, καθώς μετά τη μεγαλειώδη νίκη του στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 2-1, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε χάσει.


Η εικόνα του «δικέφαλου» στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή στην Ευρώπη και οι συνεχόμενες γκέλες των έχουν φέρει ήδη εννέα πόντους πίσω από την κορυφή, διαφορά που σίγουρα θα μεγαλώσει, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αγώνες λιγότερους.


Πλέον τους Θεσσαλονικείς τους απασχολούν και εξωαγωνιστικά θέματα, καθώς έχουν προκύψει οικονομικά προβλήματα και ενδέχεται να γίνουν μειώσεις στους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα φέρει δεδομένα εσωτερικές αναταράξεις.


Εκτός μάχης θα μείνουν ο τερματοφύλακας Χαλκιάς, ο αμυντικός Κοντρέρας, ο μέσος Γεωργιάδης και ο επιθετικός Παπάζογλου. Αμφίβολος είναι ο επιθετικός Σαλπιγγίδης.


Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 του Εργοτέλη, με γκολ του Μήτρογλου. Οι Περιστεριώτες δεν πραγματοποίησαν ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, αλλά είχαν ουσία και ήταν αποτελεσματικοί, κάτι που ήταν και το ζητούμενο μετά την πρώτη φετινή τους ήττα στην Ξάνθη.


Τώρα η ομάδα γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως όπως τόνισε και ο Δώνης οι παίκτες του θα πάνε χωρίς φόβο στην Τούμπα για να διεκδικήσουν το τρίποντο. Εκτός θα μείνει ο αμυντικός Φυτανίδης.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν τον πιάνεις πουθενά τον φετινό ΠΑΟΚ. Ικανός για το καλύτερο στην Ευρώπη, αλλά και για το χειρότερο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει την αξιοπιστία για να ποντάρει κανείς πάνω του, αλλά μέσα στην Τούμπα δεν είναι και εύκολο να πάρεις την απόφαση να τον κοντράρεις, έστω και αν απέναντί του θα βρεθεί ο πολύ καλός φέτος Ατρόμητος.



17:15 ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Η Ξάνθη επιβλήθηκε με 2-0 της Δόξας Δράμας στη Θεσσαλονίκη και έτσι συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στην 6η θέση και το κλίμα στους Ακρίτες είναι πολύ καλό, ενώ οι παίκτες έχουν γεμίσει με αυτοπεποίθηση.


Όσον αφορά τα προβλήματα, ο μέσος Μάρα έμεινε εκτός, ενώ αμφίβολοι είναι ο φορ Καζάκης και ο μέσος Βασιλακάκης.


Ο Λεβαδειακός παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Πανιώνιο, σε ένα ματς που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιον γκολ. Οι Βοιωτοί αν και μπήκαν στο πρωτάθλημα πολύ αργότερα από τις υπόλοιπες ομάδες δείχνουν κάποια καλά στοιχεία και μετά τα τέσσερα πρώτα ματς που έδωσαν έχουν γνωρίσει μόνο μία ήττα.


Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Αλεξίο, ενώ θα λείψει και μέσος Πόποβιτς.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Λεβαδειακός όσα καλά στοιχεία και αν έχει δείξει είναι φανερό πως ακόμα δεν είναι έτοιμος και αυτό θα του στοιχίσει απέναντι σε μια αντίπαλο που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Η Ξάνθη έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, παίζει στην έδρα της, έχει άριστη ψυχολογία, λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα και όλα αυτά την καθιστούν ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το πάμε στοίχημα



19:30 ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Η ΑΕΚ παρά τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα που είχε, κατάφερε να επικρατήσει έστω και δύσκολα με 1-0 της Κέρκυρας μέσα στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση πραγματοποίησε, τηρουμένων των αναλογιών, καλή εμφάνιση και αν και είχε και κόντρα διαιτησία πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και την έφερε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως ματς περισσότερα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ακολουθούν.


Μέσα στην εβδομάδα υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον αμυντικό Μανωλά και τον Κωστένογλου, γεγονός που οδήγησε τον προπονητή να αφήσει τον παίκτη εκτός αποστολής. Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν και οι παίκτες περιμένουν τα οφειλόμενα, ενώ όπως κατέστησαν σαφές αν δεν πάρουν χρήματα θα αρχίσουν τις προσφυγές! Όλη αυτή η κατάσταση ίσως να επηρεάσει τον «δικέφαλο» και αγωνιστικά. Πόσο μάλλον όταν παραμένουν και τα προβλήματα με τις απουσίες.


Δεν υπολογίζονται ο φορ Λυμπερόπουλος, οι μέσοι Βάργκας, Καφές και Λαγός και ο αμυντικός Δέλλας. Επίσης ενδέχεται να μην αγωνιστεί ούτε ο βασικότατος και πολύ φορμαρισμένος φέτος Λενοάρντο.


Ο ΠΑΣ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που ήταν καλύτερος, βρέθηκε να προηγείται δύο φορές στο σκορ, όμως στο φινάλε αρκέστηκε στον έναν βαθμό. Έτσι παρέμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες.


Η μεγάλη είδηση στους Γιαννιώτες ήταν η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να τη φέρει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά και να την κρατήσει στην κατηγορία. Ο κόουτς στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αισιόδοξος και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και όλα αυτά βέβαια... με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας (κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!)!


Από τον ΠΑΣ θα λείψει ο φορ Ντε Βινσέντι, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης ο φορ Μπακαγιόκο, ο μέσος Βίλα και ο Γεωργίου. Λόγω τιμωρίας θα απουσιάσει και ο Τζιμόπουλος, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Τζανής.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η προβληματική κατάσταση στην ΑΕΚ θα πρόσφερε μια πολύ καλή ευκαιρία για να την κοντράρουμε. Πολλά τα προβλήματα στην Ένωση, που έχει και σημαντικές απουσίες, νέος προπονητής στα Γιάννινα και αλλαγή ψυχολογίας, αλλά... Και το αλλά πάει στις σημαντικές απώλειες που έχουν και οι Ηπειρώτες που θα παραταχθούν χωρίς βασικά εργαλεία τους. Πλέον αν υπάρχει αξία σε κάποιο σημείο, αυτό είναι το Over, με δεδομένες τις αδυναμίες και των δύο στην άμυνα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms