Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Preview Europa League 2012 ΠΑΟΚ-Ουντινέζε: Η Τούμπα δίνει πρόκριση!

Preview Europa League 2012 ΠΑΟΚ-Ουντινέζε: Η Τούμπα δίνει πρόκριση!
Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Μετά τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε στο «Φρίουλι» από την Ουντινέζε, θέλει στον επαναληπτικό στην έδρα του νίκη έστω και με... μισό-μηδέν για να περάσει στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άλκμααρ ή Άντερλεχτ. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος φέτος στην Ευρώπη.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «16» τη νικήτρια από το παιχνίδι της Άντερλεχτ με την Άλκμααρ (Πρώτο ματς: Άλκμααρ-Άντερλεχτ 1-0).




20:00 ΠΑΟΚ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ


Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Άρη στην Τούμπα, σε ένα ματς που ήταν καλύτερος και είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε στην 3η θέση, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο από την ΑΕΚ που υπολείπεται δύο πόντων.


Τώρα η προσοχή όλων στρέφεται στην Ευρώπη, όπου ο «δικέφαλος» έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Η λευκή ισοπαλία που πήρε στο «Φρίουλι» από την Ουντινέζε το δίνει πολλές ελπίδες για να προκριθεί στους «16». Σε εκείνο το ματς παρατάχθηκε με... συνταγή Λονδίνου και παρά την πίεση που του ασκήθηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του. Έτσι διατήρησε και το φετινό αήττητο σερί του στο Γιουρόπα Λιγκ.


Ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από ότι το αντίστοιχο στην Ιταλία, αφού και οι δύο ομάδες θα θέλουν τη νίκη. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, δεν υπολογίζει στον δεξιό μπακ Έτο, στον μέσο Ίβιτς και στον τερματοφύλακα Γλύκο. Επίσης εκτός θα μείνει και ο αμυντικός Κατσικάς, ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Φωτάκης.


Η Ουντινέζε παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Κάλιαρι, σε ένα ματς που εμφάνισε και πάλι πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έκανε. Έτσι έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον βρέθηκε οκτώ πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Μίλαν και επτά από τη Γιουβέντους που έχει και ένα ματς λιγότερο.


Στα πρόσφατα ματς η ομάδα έχει δείξει αδυναμία στο σκοράρισμα και σίγουρα σε αυτό ευθύνεται και η απουσία του πρώτου σκόρερ, Ντι Νατάλε. Για τη ρεβάνς στην Τούμπα ο Φρανσέσκο Γκουιντολίν έχει πέντε προβλήματα, με σημαντικότερο αυτό του Ντι Νατάλε (17 γκολ). Επίσης εκτός έμεινε ο Χιλιανός αμυντικός Ίσλα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπαρέτο, ο μέσος Πίντσι (1 γκολ) και ο μέσος Μπαντού.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο φετινός ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει στην Ευρώπη και μόνο το γεγονός ότι παραμένει αήττητος είναι σημείο αναφοράς! Η ομάδα έδειξε και μέσα στο «Φρίουλι», ότι αυτή την Ουντινέζε, ειδικά με την απουσία του Ντι Νατάλε, την έχει και τώρα καλείται να το αποδείξει μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα. Οι Ιταλοί χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους φαίνεται πως έχουν σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Το Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι σίγουρα στις βασικές προτεραιότητές τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν. Όμως οι πρόσφατες γκέλες στη Σέριε Α τους έχουν φέρει μακριά από την κορυφή, τους έπιασε και η Λάτσιο στην 3η θέση, οπότε είναι λογικό το μυαλό τους να... τριγυρνάει περισσότερο εκεί, έχοντας να δώσουν και ένα πολύ δύσκολο ματς στην έδρα της Μπολόνια την Κυριακή. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει μια ακόμα υπέρβαση. Οι υψηλές τιμές που βρίσκουμε τον «άσσο», μας επιτρέπουν είτε να τον κυνηγήσουμε ξερό σε ένα σύστημα είτε να πάμε σε ένα Ασιαστικό χάντικαπ στο 0, μειώνοντας αρκετά το ρίσκο.
πηγη    stoixima.betfair.com
William Hill Sports


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms