Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

«Τελικός και θα τον κερδίσουμε»


«Τελικός και θα τον κερδίσουμε»Πίστη στην Εθνική για νίκη με την Κροατία

Αισιόδοξοι στα όρια της… βεβαιότητας πως η Εθνική θα πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2012 και μάλιστα δίχως μπαράζ, αλλά ως πρώτη του ομίλου εμφανίστηκαν οι Έλληνες διεθνείς σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας («Vodafone»).Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέφερε: «Η ομάδα είναι 100% έτοιμη, σωματικά και ψυχολογικά κι ελπίζουμε για το καλύτερο. Έχουμε την Παρασκευή ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Είναι σαν τελικός. Σε κάθε αγώνα μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και όλα τα ματς είναι κρίσιμα. Ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει το παιχνίδι και θα μπούμε μέσα για να κερδίσουμε».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε με τη σειρά του: «Αν δεν πάει κάτι καλά με την Κροατία, θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας τελικός και όλοι πιστεύουμε πως θα τον κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα βρεθούμε στην τελική φάση και μάλιστα απευθείας, χωρίς να μπούμε στη διαδικασία των μπαράζ».

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που θα χάσει το ματς λόγω τιμωρίας, δήλωσε: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι πανέτοιμη και θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Εγώ δυστυχώς δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα είμαι δίπλα στην ομάδα».

Τέλος, ο Θάνος Πέτσος τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε στη Γεωργία και να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Παρόντες, επίσης, στην εκδήλωση που έγινε στο υποκατάστημα της «Vodafone» στην Αργυρούπολη ήταν ο Κώστας Κατσουράνης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τάκης Φύσσας.πηγή  newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms